En andere BN'ers verdienen ook lekker bij

Jan Versteegh vangt 7500 euro als trouwambtenaar

30 juli 2019 15:14 | sterren | Door Irma Tomas

© Reinier Bergsma
Menig BN'er beunt bij als BABS, oftewel trouwambtenaar. En doen de sterren niet alleen omdat ze gek zijn op bruiloften. Het is keihard geld verdienen als BABS.

Shownieuws onderzocht hoeveel de BN'ers op hun rekening kunnen bijschrijven na iedere huwelijksvoltrekking en dat zijn geen misselijke bedragen. Hopelijk maakt Lingo-presentator Jan Versteegh er veel werk van als BABS, want de bruidsparen die hem inhuren voor een praatje zijn 7500 euro armer. Jan is daarmee de duurste van alle BN'er's die erbij BABSen.

Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg was ooit de eerste BN'er die BABS werd als bijbaan. Hij vraagt het ook nog behoorlijke bedrag van 5.500 euro. Daarna gaat het rap omlaag. Xander de Buisonjé krijgt 3.500 euro, Angela Groothuizen 3.000 euro, Maik de Boer 2.950 euro en Marlayne Sahupala 2.000 euro.

Jan ontkent

Volgens Shownieuws ontkende de manager van Jan Versteegh dat hij 7500 euro vraagt. Volgens hem is dat veel minder. Maar de redactie van het entertainmentprogramma kreeg de informatie rechtstreeks van een bruidspaar dat een offerte vroeg bij Jan. Die info lijkt dus wel betrouwbaar. 

Meer over