Jandino Asporaat blijft zijn vrouw trouw

22 oktober 2013 11:44 | sterren | Door Televizier

De vrouw van Jandino Asporaat hoeft zich nergens zorgen over te maken: de grappenmaker zal haar nooit bedriegen, omdat elke vrouw na zes maanden een kreng wordt.

Jandino Asporaat (32) is al zeventien jaar samen met zijn Shirley. Zij hoeft niet bang te zijn dat haar man er met een ander vandoor gaat. “Ik weet dat de grootste verliefdheid na zes maanden over is en ook zij een 'kreng' gaat worden", vertelt de grappenmaker aan Flair.

Jandino is tevreden

Maar dat is gelukkig niet de enige reden dat Jandino bij zijn vrouw blijft: "Liefde is gewoon oorlog, het is vechten. Soms met elkaar en soms tegen elkaar, voor waar jij in gelooft. Je moet strijden en dat doe ik liever met Shirley."

"Ik zie heel veel mooie vrouwen, maar ben nog niet op een punt geweest waarop ik verliefd kon worden op een ander. Ik ben gewoon heel tevreden met wat ik heb”, verklaart Jandino.

Is-dit-het-nou-gevoel

Jandino Asporaat staat dan ook heel ontspannen in het leven: "Het kan heel benauwend zijn, zeker voor een man, als je vijf of zes jaar bij elkaar bent. Dan denk je misschien: shit, is dit alles? Ik denk alleen: is het goed voor vandaag? En het is altijd goed voor vandaag en dan zie ik morgen wel. Op die manier is dat 'is-dit-het-nou-gevoel' me nooit bekropen."

Discussies en passie

Toch is het niet alleen maar koek en ei tussen de twee: "We hebben elke dag minstens twee discussies, dat is de passie. Ook is het een paar keer heel kort uit geweest, de langste keer duurde zo'n vijf dagen." Maar Jandino besefte toen al snel dat hij zijn grote liefde niet kwijt wilde.

Inmiddels hebben Shirley en Jandino zoontje Elijah, de cabaretier herkent veel van zichzelf in zijn kleine spruit: "Het is niet dat ik nu al een entertainer in Elijah zie, dat is wat voorbarig. Meer een ADHD'er. Het is écht een heel druk mannetje."

Meer over