Pauze

Jandino Asporaat neemt half jaar tijd voor zichzelf

16 juli 2019 10:31 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Jandino Asporaat trekt zich de komende zes maanden terug om tijd voor zichzelf te nemen. De presentator, cabaretier en acteur gaat een "soort van" op vakantie.

"Ik blijf het soms lastig vinden om in het entertainmentwereldje, waarbij ik alles wil doen voor mijn publiek, mezelf net zo belangrijk te maken. Ik moet vaker leren zeggen: nu is het tijd voor Dino en alleen effe Dino, zonder mezelf schuldig te voelen", aldus Jandino op Instagram.

Dance Dance Dance

Door zijn beslissing legt hij het werk in Nederland de komende tijd naast zich neer. "Voorlopig geen theater of tv-opnames. Dance Dance Dance komt wel op tv vanaf september, maar alle opnames zijn nu achter de rug."

Nieuwe projecten

Echt helemaal stilzitten is er niet bij voor Jandino. De grappenmaker heeft nog zoveel ideeën en werk te doen dat hij de komende maanden zich daarin verliest. "Ik ga vooral heel veel schrijven, nieuwe shows, twee nieuwe films en een boek. Daarnaast heb ik weer tijd om te gaan ondernemen. Nieuwe projecten in Nederland en op Curaçao. Binnenkort vertel ik je meer."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Living My Best Life..❤️ Ik blijf het soms lastig vinden om in het entertainment wereld, waarbij ik alles wil doen voor mijn publiek mezelf net zo belangrijk te maken. Ik moet vaker leren zeggen: nu is het tijd voor Dino en alleen effe Dino, zonder mezelf schuldig te voelen. Ik ga dus een half jaar op vakantie🎊🎊🎊 ( Soort Van ) Voorlopig geen theater of Tv opnames. Dance Dance Dance komt wel op tv vanaf September, maar alle opnames zijn nu achter de rug. Ik ga vooral heel veel schrijven, nieuwe shows, 2 nieuwe film’s en een boek. Daarnaast heb ik weer tijd om te gaan ondernemen. Nieuwe projecten in Nederland en op Curaçao. Binnenkort vertel ik je meer. Kortom, ik ga niet stil zitten ( Want dat kan ik niet ) Maar ik ga wel meer tijd maken voor mezelf en daarvan lekker genieten ❤️

Een bericht gedeeld door Jandino (@jandinoasporaat) op

Meer over