JayJay Boske vecht zich terug in 2017

JayJay Boske is 2017 vol goede voornemens begonnen. De oud-rugbyspeler zat al maanden niet goed in z'n vel en besloot online het roer om te gooien.

2016 was een veelbewogen jaar voor Boske, die vriend en vijand verbaasde door zijn deelname aan Expeditie Robinson. Bij de start was hij door z'n haantjesgedrag verre van geliefd, maar door zijn wekenlange verblijf met Bertie op afvallerseiland groeide de sympathie voor de ruige topsporter die toch een hart van goud bleek te hebben.

Dik

Boske werd vlak voor de halve finale uitgeschakeld en keerde terug naar de bewoonde wereld. Maar daar ging het mis. Hij was ruim 14 kilo afgevallen in de kleine maand Expeditie Robinson, maar was daarnaast zijn motivatie voor sporten en gezond leven enigszins verloren. Al snel vlogen de kilo's er weer aan, maar dat was vooral vet. Boske zag het met lede ogen aan, zo gaf hij toe in een filmpje op Facebook: "Ik was vooral moe, had stress en voelde me dik en ranzig."

Nuchter

Om daar wat aan te doen, is hij met Men's Health een samenwerking aangegaan. Vanaf 1 januari is JayJay bezig om onder de vlag van z'n eigen DayOne producties af te vallen. Hij is er wel heel nuchter onder. In de videoboodschap belooft hij:  "Je zal me naar de kloten zien gaan, maar je kunt ook de successen met me vieren." 

Lees ook: JayJay is niet de enige BN'er die dit jaar fit wordt voor Men's Health

Reageren