Jeff Goldblum (64) wordt voor de tweede keer vader

15 januari 2017 12:46 | sterren | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Jeff Goldblum kan binnenkort weer luiers verschonen. Zijn vrouw Emilie Goldblum-Livingston is voor de tweede maal in verwachting.

Goldblum en Livingston (34) kenden elkaar ruim 2 jaar toen ze in 2014 trouwden. Emilie was de eerste vrouw die de eeuwig vrijgezelle acteur wist te binden. Al snel bleek ze in verwachtng. Zoon Charlie Ocean Goldblum kwam op 4 juli ter wereld, behoorlijk toepasselijk gezien papa Jeffs' grootste bioscoophit Independence day.

La La Land

Emilie en Jeff combineerden de afgelopen anderhalf jaar hun drukke werkzaamheden met het ouderschap. Zo speelde Livingston, een veelgevraagd danseres en contortioniste, mee in de filmhit La La Land. Maar ze bleek haar scenes niet alleen te spelen, zo onthulde Livingston op Instagram.

Toen deze foto werd genomen was ze al bijna 4 maanden zwanger van haar tweede kindje. 

Eeuwige jeugd

De nieuwe Goldbum telg wordt in april verwacht, wat weer voor heel wat slapeloze nachten zal zorgen. Jeff is er ondanks zijn respectabele leeftijd klaar voor, al was het maar omdat de jaren hem niet echt lijken te deren. Eerder deze week was hij te gast in Conan waar de gelijknamige gastheer opmerkte dat Goldblum maar weinig ouder oogt.

Meer over