'Mijn überdroom'

Jelka van Houten krijgt eigen woonprogramma

8 juli 2022 10:53 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Levin den Boer

Na haar succesvolle serie Tropenjaren gaat Jelka van Houten het eens over een andere boeg gooien. De actrice krijgt namelijk haar eigen woonprogramma genaamd Jelka, Op Eigen Houtje. Maar verwacht niet het soort woonprogramma zoals we gewend zijn.

In een Instagram video vertelt Jelka het goede nieuws. "Ik heb een nieuwtje. Mijn überdroom gaat in vervulling. En dat is dat ik mijn eigen home make-over programma mag maken. Als er iets te klussen valt, dan moet je bij mij zijn. Stel je hebt een studentenkamer, keuken, badkamer, kantoor, hondenhok of een buurtcentrum. Alles wat een schepje jus nodig heeft en wel een make-over kan gebruiken, daar heb ik interesse in."

Geen visgraat of stalen deuren

De stijl die we vaak bij Kopen Zonder Kijken voorbij zagen komen, hoeven bij Jelka niet te verwachten. "Denk niet aan visgraat, denk niet aan stalen deuren. Die kant ga ik helemaal niet op. Het hoeft ook niet per se mijn smaak te zijn, maar dat zal het waarschijnlijk wel worden. Daar ben ik wel heel eerlijk in," vertelt ze. “Ben je een hoarder en je komt er niet vanaf, dan ga ik niet zelf opruimen. Maar ik ga wel zelf klussen."

"Je moet vertrouwen in mij hebben en het is echt carte blanche. Ik heb hier heel veel zin in."

Aanmelden

Ook zoekt de actrice nog kandidaten en laat ze weten dat je je kan aanmelden door een mail te sturen naar jelkaopeigenhoutje@blazhoffski.nl

Waar en wanneer Jelka, Op Eigen Houtje te zien is, is nog niet bekend.

Meer over