Jelka van Houten reageert op rel om gebit van Carice

20 Februari 2015 13:12 | sterren | Door Televizier

© Screenshot DWDD

Carice van Houten liet Twitter gisteren ontploffen, toen haar 'nieuwe gebit' te zien was bij De Wereld Draait Door. Jelka van Houten neemt haar jongere zus in bescherming.

Carice van Houten was donderdag te gast in De Wereld Draait Door om te praten over haar duet met Michael Prins en om het te zingen. Veel kijkers reageerden heftig op Carice' verschijning: ze vroegen zich af of de actrice aan haar tanden had laten sleutelen of zelfs een volledig kunstgebit had genomen.

Gele neptanden

De zus van Carice, Jelka van Houten, reageert op Twitter op alle commotie:

Carice retweet dit bericht met daarbij het woord 'Haha' en een smiley die z'n tanden laat zien.

Schoonvader

De verschijning van Carice' gebit was niet het enige opmerkelijke moment in DWDD. Bijzonder was ook dat de Game Of Thrones-ster werd geïnterviewd door haar schoonvader: Carice heeft een relatie met Kees van Nieuwkerk, de zoon van Matthijs van Nieuwkerk. Matthijs vroeg Carice aan het begin van het gesprek: “Carice, hoe gaat het met je?” “Goed!” reageerde de actrice. “Goed je te zien,” zei de DWDD-host, waarop het publiek moest lachen. “Het is alweer lang geleden eigenlijk. Eerlijk is eerlijk.” Misschien hadden Matthijs en Carice elkaar al sinds het kerstdiner niet meer gezien.

Lees ook: Carice en haar gebit zijn binnenkort te bewonderen in de film Brimstone van Martin van Koolhoven.

Meer over