Jennifer Aniston en Justin Theroux trouwen aan zee

24 juli 2014 16:39 | sterren | Door Televizier

Jennifer Aniston en Justin Theroux kiezen voor een romantische strandbruiloft. Het is het tweede huwelijk voor de Friends-actrice.

Jennifer en Justin kwamen elkaar tegen in 2011 op de set van Wanderlust. De twee tortelduifjes laten elkaar niet meer los en gaan trouwen aan de oceaan, vertelt weddingplanner Kevin Lee tegen RadarOnline. 

Bruiloft

Jennifer en Justin houden erg van tradities, al moet het niet saai een oubollig worden. ‘’Het wordt modern-chic’’, zegt Lee. ‘’Strandbruiloften zijn leuk vanwege de prachtige vergezichten. Het is een ideale locatie.’’ 

Buitenland

Jennifer Aniston trok alles uit de kast tijdens haar ‘million dollar wedding’ met de ultieme hunk Brad Pitt. Het stel trouwde destijds in Californië, waar de media masaal van mee mocht genieten. Aniston trekt zo’n mediacircus niet nog een keer, en heeft besloten om in het buitenland te trouwen. ‘’Ze gaat het feestje in het buitenland vieren’’, aldus Lee, die niet verklapt om welk land het wel gaat.

Jennifer Aniston

Over Jennifer Aniston zegt Lee dat het een 'erg, erg leuke vrouw is. Ze is erg romantisch en houdt van haar familie.’’Nu maar afwachten of dit ten tijde van de trouwerij nog steeds zo is.

Nu maar hopen dat de bruiloft deze keer niet wordt uitgesteld.

Meer over