Jennifer Aniston sluit Friends-reboot definitief uit

Na het succes van Fuller House en Gilmore girls worden steeds meer klassieke shows in een nieuw jasje gestoken. Jennifer Aniston helpt fans alvast uit de droom: dat gaat bij Friends niet gebeuren.

Aniston besprak het reboot fenomeen tijdens de promotietour van haar nieuwe film Office Christmas party. In gesprek met ITV-journaliste Lorraine Kelly windt de 47-jarige actrice er geen doekjes om: een reboot van Friends zit er echt niet in.

Social media

Jarenlang speculeerde de cast van dé hitserie uit de jaren 90 dat ze misschien met het juiste script nog weleens samen konden komen. Ook deden enkele acteurs weleens wat samen, maar een échte reboot is volgens Jennifer vandaag de dag ondenkbaar en dat is de schuld van social media.

Geen gesprekken

Friends is zelfs 12 jaar na de laatste uitzending nog populair, maar Jennifer meent dat dit komt omdat de show inmiddels vooral nostalgisch aanvoelt en mensen met weemoed doet terugdenken aan de tijd dat je elkaar nog echt sprak: "Tegenwoordig zijn mensen drukker met hun telefoon om op Facebook en Instagram te kijken dan dat ze met elkaar bezig zijn. In Friends voerden we gewoon gesprekken. Dat gebeurt nu niet meer, dus ik zou niet weten wat we dan in de serie zouden doen."

Meer over:

Reageren