Jennifer Hoffman belde Wie is de Mol? af

Jennifer Hoffman en Tygo Gernandt zouden vorig jaar al meedoen met Wie is de Mol? Een week voor vertrek moest het duo afbellen vanwege opnamen voor Dokter Tinus.

„Het was het ergste telefoontje dat ik ooit moest plegen”, zegt Jennifer Hoffman nu. „Je weet dat de mensen van Wie is de Mol? al een jaar bezig zijn met voorbereidingen, dus ik vond het verschrikkelijk.”

Dokter Tinus

Maar Dokter Tinus, waarin Jennifer schooldirectrice Lisa speelt, was een aanbod dat ze niet kon weigeren. Dit jaar was de serie zo vriendelijk om Jennifer en Tygo wel mee te laten doen aan het avonturenprogramma. „Ze hebben tijd gemaakt zodat we wel konden, ook als goedmakertje tegenover Wie is de Mol?”, vertelt de actrice.

Hongkong

Het jaar uitstel betekent dat Jennifer niet naar Zuid-Afrika afreisde maar naar Hongkong. „In Zuid-Afrika was ik al eens geweest voor Waar is de Mol?, dus dat kwam mooi uit.”

Thom Hoffman

Dat Jennifer voorrang gaf aan Dokter Tinus, pakte uiteindelijk uitstekend uit. De SBS 6-serie met Thom Hoffman in de hoofdrol, is aan haar tweede seizoen bezig en trekt wekelijks meer dan een miljoen kijkers.

Reageren