3 op Reis

Jennifer Hoffman rekent af met kritiek: 'Reizen doen we toch'

5 juni 2023 15:06 | sterren | Door Janine van Rooden

© BNNVARA
Jennifer Hoffman reist voor 3 op Reis de wereld rond, maar spreekt zich ook uit voor het klimaat en dat kunnen sommige mensen niet met elkaar rijmen. 

De actrice en presentatrice voelt zich daarom genoodzaakt om te reageren op de kritiek die ze krijgt.

Jennifer Hoffman

"Reizen doen we toch. Het is belangrijk voor lichaam en geest. Voor ruimdenkendheid, tolerantie en verdraagzaamheid", begint Jennifer haar verweer op Instagram. "Ik hoop, samen met 3 op Reis, mensen te inspireren om op een ándere manier te reizen. Duurzamer, bewuster. Door de trein te nemen in plaats van het vliegtuig, door dichterbij te reizen, door te laten zien dat je veel meer plezier hebt van slow travel dan van Instagram-bingo spelen, door voor groenere accommodaties te kiezen."

Kritiek

Jennifer kan op bijval, maar ook op nieuwe kritiek rekenen van haar volgers. "Het blijft hypocriet" en "Iets met jezelf voor gek houden... hou toch op", wordt er geschreven. "Goed bezig en dank voor alle mooie beelden" en "Doordat jij hebt laten zien dat reizen met de trein erg goed te doen is en beter is voor het milieu, hebben wij besloten om komende vakantie met de trein te gaan", klinkt het ook.

Meer over