Jeroen Pauw wil geen talkshow samen met Eva Jinek

Jeroen Pauw ziet het niet zitten om samen met Eva Jinek een dagelijkse talkshow te presenteren. Er komt een plekje naast hem vrij, omdat Pauw en Witteman binnenkort stopt.

Na de zomer gaat Jeroen Pauw alleen verder met een programma à la Pauw en Witteman. Als hij vanaf 1 januari 2015 door mag met een nieuwe late night talkshow, dan doet hij dat liever alleen, zo meldt hij aan het AD.

Te goede kennissen

Toen Jeroen en Paul even geleden bekend maakten na acht jaar te stoppen met hun dagelijkse praatprogramma, werd Eva Jinek meteen door velen geopperd als opvolger van Paul Witteman. Jeroen ziet dat niet zitten: “Doorgaan met Eva is niet mijn wens. Het is zowel voor Eva als voor mij goed dat niet te doen. Hoe hoog ik haar ook heb zitten. Daarvoor kennen we elkaar te goed.” Jeroen doelt daarmee waarschijnlijk op de tijd dat hij Jineks presentatiecoach was.

Niet alleen

Hoewel Jinek dus geen optie is, ziet de rechterhand van Paul Witteman zichzelf ook niet helemaal alleen achter de presentatiedesk zitten: 'Het zal niet zo zijn dat ik daar dan het hele jaar alleen zit. Dat zou dan in afwisseling met een ander zijn.”

Toekomst

Op 23 mei is de laatste uitzending van Pauw en Witteman op Nederland 1 te zien. Jeroen zal na de zomer doorgaan in z’n eentje, dat ligt al vast. Hoe het er in het nieuwe jaar allemaal uit gaat zien, is nog onbekend. Vanaf 1 januari ligt het tijdslot tussen 23:00 en 0:00 uur namelijk weer open. Niet alleen Pauw wil op dat plekje plaatsnemen. Ook Knevel en van den Brink zijn in de race. Wordt vervolgd dus...

Reageren