Honderd procent

Jeroen van Koningsbrugge: ‘Linda komt zeker terug bij Ik Hou van Holland’

2 september 2022 10:33 | sterren | Door Esther Hut

© Roy Beusker Fotografie

Het nieuwe seizoen van Ik Hou van Holland wordt natuurlijk waargenomen door Rob Kemps, maar dat Linda de Mol in volgende seizoenen terugkeert staat volgens Jeroen van Koningsbrugge buiten kijf.

Dat laat de teamcaptain in een gesprek met De Telegraaf weten.

Honderd procent

“Natuurlijk zie ik haar terugkeren, honderd procent,” aldus Jeroen. Wanneer Linda dan precies weer ter zien is in het programma, wordt niet duidelijk. Maar in de tussentijd vermaken Jeroen, andere teamcaptain Leo Alkemade zich prima met vervanger Rob Kemps.

“Ik vind het te gek dat Rob dit doet en hij doet het fantastisch. Het voelt nu als Ik Hou Van Brabant. Het is kneitergezellig en heel relaxed,” zegt Jeroen. De Snollebollekes-frontman laat weten dat hij voor nu alleen “op de winkel van Linda aan het passen is.”

Linda dit weekend terug

Hoewel we het in Ik Hou van Holland dus nog even zonder Linda de Mol doen, maakt ze dit weekend wel weer haar debuut op tv na ruim een half jaar afwezigheid. Zondagavond is ze namelijk te zien met een nieuw seizoen van Miljoenenjacht.

Het nieuwe seizoen van Ik Hou van Holland is vanaf zaterdag 3 september om 20:00 uur te zien en Miljoenenjacht dus zondag 4 september om 19:55 uur. Beide programma’s zijn te volgen op SBS6.

Meer over