'Ik heb mijn vader weer terug'

Jet van Nieuwkerk niet rouwig om einde DWDD

15 Juli 2020 14:07 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP Kippa
Waar TV-minnend Nederland treurt om het einde van DWDD, is Jet van Nieuwkerk juist blij dat de talkshow stopte. Ze heeft na vijftien jaar eindelijk haar vader Matthijs weer terug.

Jet (30) doet deze ontboezeming in een openharting interview met LINDA.

Ontspannen

Volgens Jet is er een last van haar 59-jarige vader afgevallen sinds hij eind maart afzwaaide bij DWDDDe afgelopen maanden bracht Matthijs veel door op de Veluwe waar hij een woonboerderij heeft. Daar kwam hij helemaal tot rust. "Vijftien jaar lang heeft hij min of meer 24/7 aan gestaan. Zo ontspannen als hij nu is, heb ik hem lang niet gezien. En is er weer tijd om elkaar lekker veel te zien." 

Zwangerschap Jet

Vader en dochter hebben ook heel wat te bespreken, want Jet is momenteel in verwachting van haar eerste kindje. Over een aantal maanden wordt Matthijs opa van een jongetje en de familie zit op een roze wolk: "Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als nu", vertelt Jet over haar zwangerschap. "Ik ben alleen maar blij, alle stress is weg. Het enige wat belangrijk is, is dat ik gezond zwanger ben en verder is alles bijzaak geworden."

Meer over