Jim Bakkum en Martijn Fischer gaan strippen in Onze Jongens

17 april 2016 09:13 | sterren | Door Televizier

© SBS/Elvin

Voor de nieuwe Nederlandse speelfilm Onze Jongens gaan onder anderen Jim Bakkum en Martijn Fischer volledig uit de kleren als leden van een groep strippers.

Jim vertelde vrijdagavond zelf in RTL Boulevard over zijn rol in het nieuwe, door Johan Nijenhuis geregisseerde filmproject.

Strippen

Momenteel is hij hard aan het trainen om het strippersvak onder de knie te krijgen, maar dat valt volgens Bakkum (28) niet mee: " Bij strippen komt wel wat meer kijken dan alleen je kleren uittrekken." De film, waarvan de opnames in mei beginnen, wordt een kruising tussen de films Full Monty en Magic Mike. Naast Jim en Martijn Fischer, die naar eigen zeggen niet hoeft af te vallen voor de rol, doen nog vier andere acteurs mee. Ook zij gaan uit de kleren.

De billen van Jim

Het is voor Jim niet de eerste keer dat hij zijn afgetrainde lijf in de strijd gooit. Hij poseerde in 2011 voor de speciale L'Homo editie van Linda Magazine. Daarnaast was hij zonder al teveel te zien in de geflopte Net 5 serie Fashion Planet (foto) en ook in Verliefd Op Ibiza ging hij met de billen bloot. Toch blijft hij bescheiden over zijn fysiek, zo vond hij destijds dat zijn billen het aflegden bij die van Ibiza-tegenspeler Jan Kooijman: "Jan wint het glansrijk, hij heeft een Mount Everest, bij mij is het gewoon plat." 

Meer over