Jim de Groot neemt wraak op The Passion-weigeraar Patricia Paay

'Jezus' Jim de Groot deelt op Facebook een keiharde sneer uit aan Patricia Paay, die The Passion 'zwak' noemde en op het laatste moment een rolletje afwees.

The Passion-ster Jim de Groot haalt keihard uit naar Cougar Love-presentatrice Patricia Paay, die vrijdag onthulde dat ze blij was een rolletje in het bijbelse muziekspektakel te hebben afgewezen.

Jim de Groot

Jim is kort maar krachtig op Facebook. ''Patricia... Wat uit haar mond komt is net zo slap als wat er in gaat," aldus de Jezus-vertolker. Reageerders stellen dat Jim zich niet zo druk moet maken, waarop de zanger uitlegt: "Dat vond ik zelf ook. Maar deze grap was sterker dan mijn trots."

Patricia Paay

Jim doet zijn uitspraken naar aanleiding van de snauw die Patricia Paay uitdeelde. De diva schreef vrijdag op Facebook:  "Nou, ik zou in The Passion zitten, klein rolletje maar toch. Ik heb toch op het laatst ‘nee’ gezegd. M’n gevoel was goed: het boeide mij niet dit keer, zwak! Verleden jaar was het beter en met een sterkere cast. Sorry!" De EO wilde niet bevestigen of Patricia inderdaad in The Passion zou meespelen.

Lees ook:
Patricia Paay zei op het laatste moment nee tegen The Passion.

Reageren