Jimmy Fallon brengt kinderboek uit

Jimmy Fallon brengt binnenkort zijn eerste kinderboek op de markt. In ‘Your Baby’s First Word Will Be Dada’ spoort hij, zoals de titel al doet vermoeden, kinderen aan om als eerste woordje ‘papa’ te zeggen.

Jimmy Fallon zit heerlijk in zijn vel. Vorig jaar werd de presentator voor het eerst vader én hij volgde Jay Leno op als presentator van The Tonight Show. Om het allemaal nog mooier te maken brengt bij volgend jaar zijn eerste kinderboek uit.

Jimmy Fallon

Het eerste woordje van Jimmy Fallon’s dochter was mama, wat de presentator nog altijd dwars zit. Om de andere vaders een handje te helpen scheef hij het prachtige prentenboek. "Dit is een van de weinige boeken van een beroemdheid die ook daadwerkelijk door een beroemdheid is geschreven", grapt Fallon tegen People.

Kinderboek

Jimmy Fallon heeft het boek al aan zijn vijftien maanden oude dochtertje Winnie laten zien. "Ze vindt de tekeningen van Miguel Ordóñez geweldig", vertelt hij. Alle andere papa’s moeten nog even wachten met het voorlezen van het boek, het ligt namelijk pas 9 juni 2015 in de winkels.

Of het boek van Jimmy Fallon ook in ons land uit gaat komen is niet bekend, hij is voorlopig nog wel op de Nederlandse televisie te zien.

Reageren