Jimmy Fallon wordt een pretparkattractie

Jimmy Fallon krijgt zijn eigen attractie in pretpark Universal Studios Orlando. Vanaf 2017 kunnen bezoekers met hem op avontuur in Race Through New York.

Fallon maakte het nieuws bekend in zijn eigen Tonight Show. 

Race Through New York

In de show wilde Jimmy nog niet veel meer kwijt dan dat het spectaculair gaat worden: "in 3D of misschien wel 4 of 8D als ze het goed doen". Ook komt er volgens de presentator "rook, geur en water" bij kijken. De makers van zijn Race Through New York weten al meer. Op het blog van pretpark Universal Studios vertellen ze dat de attractie een "liefdesverklaring aan New York" gaat worden.

Fun and games

Centraal staan de spannende races en spelletjes die Jimmy met sterren doet in zijn show. Het begint met een bezoekje aan de Tonight Show studios in hartje Manhattan en al snel leidt dat tot een bloedstollende race door de stad: van de hoogste wolkenkrabber tot diep in de metro, New York zit bomvol onvergetelijke personages. 

Gewond

Het is overigens te hopen dat de attractie veiliger wordt dan Jimmy zelf. De laatste maanden komt de presentator vooral in het nieuws door onhandige ongelukjes. In juli verloor hij bijna zijn ringvinger toen hij thuis uitgleed en afgelopen weekend kwam hij tijdens een feestelijke uitreiking op Harvard opnieuw ten val met een fles jenever in zijn hand. Hij viel in het gebroken glas met zijn andere hand en noemt zichzelf sindsdien gekscherend "Jimmy Fallin'"

Meer over:

Reageren