Jinek-gasten spotten met 'boobies' en exen Eva Jinek

Eva Jinek ontving donderdag in haar talkshow de mannen van onelinershow Padoem Patsss. Ze deden een aantal grappen voor en spaarden Eva daarbij niet...

In Jinek waren Howard Komproe en zijn maten van de onelinershow Padoem Patsss te gast. De mannen zijn vrijdagavond eenmalig op tv te zien in 3LAB met een stand-up-comedy-programma dat alleen maar oneliners bevat. In de studio van Jinek deden ze alvast wat rondes uit de show voor en daarbij was Eva Jinek het lijdend voorwerp...

Werner Budding

In de ronde Dat moet ik zeggen was de opdracht: laat een oneliner met 'Een talkshowhost als...' beginnen. Comedian Rob Scheepers wist daar wel raad mee: "Een talkshowhost als Eva Jinek bevestigt door haar turbulente relaties met Bram Moszkowicz, Werner Budding en Freek Vonk dat Eva niet alleen een naam is, maar ook de afkorting voor ‘en vele anderen’." Eva gilde het uit: "Ooooo! Ik heb niks gehad met Werner Budding!"

Freek Vonk

Ook in de ronde Historische gebeurtenissen op Twitter bleven de exen van de talkshowhost niet onbesproken. De opdracht was: wat zou er getwitterd zijn bij de geboorte van Eva Jinek? Grappenmaker René van Meurs: "@FreekVonk twitterde: Zo, dat blonde poesje wil ik later zeker toevoegen aan m’n verzameling dierenplaatjes."

Bram Moszkowicz

En ook Jordi van de Bovenkamp kwam in zijn denkbeeldige tweet terug op het onstuimige liefdesleven van La Jinek: "Toen Eva Jinek werd geboren, twitterde @BMoszkowiczTooHotForYou: Wow, als ik haar over dertig jaar tegenkom, ga ik direct bij m’n vrouw pleite(n)." Eva deed haar handen voor haar gezicht.

Boobies

Rob Scheepers gooide het in deze ronde over een andere boeg: hij verwees naar het incident met de uitgelekte NOS-beelden waardoor Eva Jinek in één keer landelijk bekend werd. "@MamaJinek twittert: Help, ik wil eigenlijk heel graag overstappen op flesvoeding, maar mijn dochtertje blijft maar schreeuwen: BOOBIES!"

Padoem Patsss is vrijdagavond om 21.30 uur te zien in 3LAB op NPO 3.

Lees ook:
Johan Derksen lokt Eva Jinek uit de tent 

Reageren