Jochem van Gelder blijft bij SBS6

3 september 2015 16:54 | sterren | Door Televizier

© SBS - Elvin

Jochem van Gelder is blij. De presentator mag blijven bij SBS6. Tevens neemt hij de rol van presentator Hans Kraay jr. over van het SBS6-programma Lachen Om Home Video's.

De presentator was al vrij actief bij SBS6 met programma’s als Alles Kids, Pas Oplichters!, Bonje Met De Buren en Het Beste Idee Van Nederland. Nu krijgt hij nog meer te doen: hij heeft een nieuw contract bij SBS6 getekend, wat zijn positie versterkt.

Bezige bij

Niet dat Jochem dat erg vindt. “Ik heb het erg naar mijn zin bij SBS6 en kijk uit naar alle programma’s die ik ga doen dit najaar.” Naast Lachen Om Home Video's, dat aanstaande zaterdag op televisie is, zal hij ook weer Het Beste Idee Van Nederland en het nieuwe programma Waarom Wachten? presenteren. “De combinatie van die programma’s maakt het ontzettend leuk en divers!”, aldus Jochem.

René Oosterman, channel manager SBS6: “We zijn erg blij dat Jochem als een van onze vaste gezichten de komende tijd bij onze familiezender te zien blijft. Hij is een talentvolle en veelzijdige presentator die in verschillende programma’s te zien is dit najaar en we zijn blij dat hij nu ook Lachen Om Home Video's gaat doen.”

Lees ook:
Jochem van Gelder presenteert op DELA-reclame gebaseerd Waarom Wachten?Meer over