Jochem van Gelder krijgt verlenging van zijn contract bij SBS6

18 februari 2014 16:55 | sterren | Door Televizier

Presentator Jochem van Gelder mag weer een poos aan de slag voor SBS6. Van Gelder begon in 2012 bij de zender en krijgt nu een contractverlenging.

Dat maakte SBS bekend. Jochem laat in een reactie weten: "Ik ben trots op het feit dat SBS op deze manier het vertrouwen in mij uitspreekt als presentator"

Nieuw seizoen

De praatjesmakers-presentator maakte voor de zender de serie Wie trouwt mijn zoon?, dat vanaf 28 februari te zien is. Van Gelder noemt het een spraakmakende serie: "Ik ben blij dat ik een nieuw seizoen mag presenteren van Wie trouwt mijn zoon? Het is voor mij het eerste seizoen en ik vond het erg leuk om te maken.”

Keuzes maken

In de serie gaat Jochem samen met drie moeders en een opa op zoek naar de ideale partner voor hun (klein)zoon. De jongens gaan daten met hun liefdeskandidaten en komen steeds dichter in de buurt van dé keuze.

Bonje met de buren

Een ander programma waar Jochem op dit moment mee bezig is is Bonje met de buren dat hij samen met Patty Brard presenteert. Dat programma start op woensdag 7 mei.

Contractduur

SBS6 doet geen uitspraken over de duur van contracten, dus het is onbekend hoelang Jochem van Gelder aan de zender verbonden is.

Praatjesmakers

Jochem van Gelder begon in 1989 als presentator bij de NCRV. Daar presenteerde hij jarenlang onder andere het succesvolle programma Praatjesmakers, waarin hij kinderen grappige uitspraken ontlokte.

Het programma Bonje met de buren krijgt een iets andere invulling dan voorheen.

Meer over