Johan Derksen lokt Eva Jinek uit de tent

Eva Jinek kreeg er dinsdag in haar talkshow flink van langs van Johan Derksen. "Ik begin nooit aan dingen waar ik niet goed in ben. Dat zou jij ook moeten doen!"

Eva Jinek vroeg dinsdag aan haar gast Johan Derksen, die binnenkort het theater ingaat met een muzikale show, of hij zelf ook gaat zingen op het toneel. De sportjournalist reageerde gevat: "Ik begin nooit aan dingen waar ik niet goed in ben. Dat zou jij misschien ook moeten doen."

'Neem het terug'

Terwijl het publiek in lachen uitbarstte, gilde Eva: "Nou jaaa! Johan! Neem het terug! Neem het terug!" Opvallend genoeg had ze Johan Derksen hiermee meteen onder de duim. "Dit was een grap," zei hij. "Ik neem het graag terug. Maar bij ons aan tafel kunnen zulke grappen."

Kantinetaal

Eva kaatste terug dat een lolletje op z'n tijd ook wel kan bij haar aan tafel of op de bank, maar 'niet de hele tijd', zoals in Voetbal Inside. "Maar dat is kantinetaal," legde Johan uit. "Het jargon van de kantine." "Het is nog erger dan kantinetaal," vond Eva. "Nee nee nee," vervolgde Johan. "Je zou eens vaker naar de kantine moeten dan. Wij staan heel dicht bij onze kijkers. Wij hebben hetzelfde woordgebruik, alleen op tv wordt dat uitvergroot. Dan komt het wel eens wat plat over."

Lees ook:
Eva Jinek gebruikte vakantie voor schildercursus

Reageren