Johan Derksen nog twee jaar door met VI

10 Juni 2014 10:54 | sterren | Door Televizier

Johan Derksen wil over twee jaar stoppen met Voetbal International op RTL 7. De bromsnor volgt het advies van zijn dochter op.

Johan Derksen zegt in het AD dat de kans erg groot is dat hij over twee jaar stopt met Voetbal International. Zijn dochter gaf eerder aan dat haar vader het voetbal lekker moet laten zitten. “Ik heb nog twee jaar verplichtingen bij RTL en de uitgever van VI, maar als die periode voorbij is, denk ik dat ik haar advies opvolg en spoorloos verdwijn. Dan haal ik mijn snor eraf en laat ik mijn haar kort knippen“, zegt Derksen. 

Het interesseert ze niets

De Snor drijft in Voetbal International regelmatig de spot met zijn vrouw. Hij krijgt hierdoor thuis geen ruzie, zijn vrouw kijkt vrijwel nooit. “Ik geloof niet dat mijn kinderen en mijn vrouw vaker dan drie keer per jaar kijken, het interesseert ze niets. In het begin was het spannend, nu hebben ze het wel gezien.” 

Eerder leek het erop dat Johan niet te zien zou zijn in VI Oranje. De voetbalanalist wilde niet dat het programma in het Kurhaus werd opgenomen.

Meer over