Johan Derksen ondanks belofte in DWDD

15 Oktober 2014 12:04 | sterren | Door Televizier

© RTL - Kastermans

Johan Derksen werd drie jaar geleden op het laatste moment afgebeld door De Wereld Draait Door. De bromsnor beloofde nooit meer aan tafel te komen zitten, maar daar kwam dinsdag verandering in.

Johan Derksen was dinsdagavond samen met Wilfred Genee en René van der Gijp te gast bij De Wereld Draait Door. Dit is opvallend aangezien Johan Derksen in 2011 tegen de Nieuwe Revue zei dat hij nooit meer in de studio van De Wereld Draait Door zou verschijnen.

Johan Derksen

"Ik was een keer naar ze op weg en terwijl ik zwetend in de file stond, werd ik gebeld dat mijn onderwerp was afgeblazen. Toen heb ik gezegd: Even goede vrienden, maar jullie hoeven me nooit meer te bellen. Val dood met je De Wereld Draait Door", vertelde Derksen destijds.

De Wereld Draait Door

Johan Derksen wil niet overkomen als een draaikont, hij legde daarom haarfijn uit waarom hij deze keer wél in De Wereld Draait Door verschijnt. ‘’Maandag hadden we geen uitzending door de wedstrijd van het Nederlands elftal. Ze hebben ons een stuk van hun zendtijd gegeven. Dat zal wel een gimmick zijn. Maar je hoeft niet bang te zijn, ik ga niet solo tussen al dat grachtengordelvolk zitten", vertelde hij voorafgaand aan de uitzending tegen Nu.nl.

Johan Derksen zal niet snel een contract bij de VARA tekenen, hij blijft de komende tijd gewoon verbonden aan Voetbal International.

Meer over