Maandag zelf weer aan de slag

Johan Derksen over De Oranjezomer: 'Iedere avond gekeken, ik vind het een ontzettend leuk programma'

10 augustus 2023 14:01 | sterren | Door Tessa Kok

© KIJK / De Oranjezomer
Johan Derksen keert aanstaande maandag met Wilfred Genee en René van der Gijp terug op de buis met Vandaag Inside. Johan vertelt in een interview met Noa Vahle dat hij heeft genoten van de vervanger van dat programma, De Oranjezomer.

De Oranjezomer

Als Noa Vahle aan Johan Derksen vraagt of hij heeft genoten van het programma De Oranjezomer, antwoordt hij als volgt: ''Ik heb iedere avond gekeken, ik vind het echt een ontzettend leuk programma. Hélène doet het goed, jij (Noa) doet het goed en ik vind Fidan en Pauw absolute topgasten. Die geven zo'n programma een upgrade. Het is heel leuk om naar te kijken'', concludeert hij.

Op de vraag wat hij vindt van de gasten die er zijn geweest in de talkshow, zegt Johan dat hij dat prima vindt. ''Ik kan Jack van Gelder goed hebben. Youri heeft niet zo bijster veel te melden, maar wel een prettige uitstraling. Er zit een leuke, enthousiaste jongen. Ik vind het prima. En Rutger is een favorietje van me. Die lacht ook altijd om mijn grapjes. Die moeten we erbij houden. Er is er maar één in Nederland die om mij lacht'', vertelt hij. 

Vandaag Inside

Vahle vraagt Derksen of er nog gasten zijn die ze een kans moeten geven in het nieuwe seizoen van Vandaag Inside. ''Ja, maar ik ben niet zo lastig in gasten. Ik heb eigenlijk tegen weinig mensen bezwaren. De mensen die daar langsgekomen zijn, die vond ik allemaal oké voor ons ook'', aldus Derksen.

Johan geeft aan dat hij weer klaar is voor het gloednieuwe seizoen. Hij heeft zich echter niet verveeld in zijn vakantie: ''Ik ben heel druk met mijn radioprogramma's en daar vermaak ik me kostelijk mee.'' Noa vertelt dat Genee en van der Gijp zich afvroegen of het wel zin heeft dat zij maandag komen. ''Nou wel hinderlijk als ze er zijn, maar je moet toch al die stoelen bezet houden'', zegt hij daar lachend over.

Het nieuwe seizoen van Vandaag Inside is vanaf maandag weer iedere werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6.

Hieronder vind je het interview van Noa Vahle met Johan Derksen, waarin hij onder meer vertelt over De Oranjezomer en de terugkeer van Vandaag Inside.

Meer over