Geen moeite mee

Johan Derksen reageert op kritiek Even Tot Hier

27 november 2023 13:23 | sterren | Door Tessa Kok

© Shownieuws

Nadat er hard uitgehaald werd naar Gerard Joling, waren afgelopen zaterdag de Vandaag Inside-mannen aan de beurt in het satirische nieuwsprogramma Even Tot Hier. Johan Derksen en René van der Gijp werden flink aangepakt door Niels van der Laan en Jeroen Woe in de laatste aflevering. 

Johan Derksen heeft inmiddels gereageerd op het item.

Verkiezingsuitslag

Het Even Tot Hier-item over de mannen van Vandaag Inside had alles te maken met de wijze waarop ze in Vandaag Iniside omgingen met de exitpoll. De verkiezingsuitslag werd afgelopen woensdag door Merel Ek gepresenteerd in de SBS6-talkshow. Merel werd echter een aantal keer verrast toen ze aan het woord was, want het scherm dat de uitslagen toonde werd een paar keer opgeleukt met grote spinnen en barsten.

De heren van Even Tot Hier deden deze grap in hun nieuwsprogramma op eigen wijze over, wat uiteindelijk leidde tot gephotoshopte naaktfoto's van Johan en René.

Reactie Johan

Tegen Shownieuws vertelt Johan dat hij het item niet gezien heeft. Als de Shownieuws-verslaggever uitleg geeft over hoe er naar hen is uitgehaald, lijkt dat hem weinig te doen. ''Maar dat vind ik niet erg hoor. Ik heb een mening over iedereen en ze mogen over mij ook alles zeggen'', laat hij erover uit.

''Je moet er toch gewoon om lachen, een beetje zelfspot hebben. Wij hebben een grote bek en dan zouden wij op de teentjes getrapt zijn?'', aldus Derksen. 

Hij vindt het dan ook niet erg dat er uitgehaald is naar hem en René. ''Dat interesseert me geen hol, ik ga gewoon m'n eigen gang."

Hieronder kun je het interview van Johan Derksen met Shownieuws bekijken.

Meer over