John de Wolf loopt boos op Giel Beelen de radiostudio uit

Oud-voetballer John de Wolf was te gast in de 3FM-show van Giel Beelen om te praten over zijn net verschenen biografie. Het gesprek liep nogal uit hand.

Giel Beelen begon al snel over de ‘zwarte bladzijde’  in Johns biografie 'De Wolf, John'. Hij doelde daarmee op het valsspelen bij poker in de jaren 90, waarmee John duizenden guldens won van vier Ajacieden waaronder de broertjes de Boer.

385 pagina's

“Giel, ik vind het wel apart en dat is denk ik ook typisch Nederlands, dit boek is 385 pagina’s. Er staan een paar mooie verhalen in en iedereen valt over iets van 20 jaar geleden. Ik vind het niet erg, want ik heb het zelf benoemd, maar ik denk ook dat er meer is dan alleen dat verhaal", begon John. "Ik ben bij tien tv-stations geweest en tien keer moest ik het daarover hebben." Giel had volgens John iets nieuws moeten vragen.

Hoorspel

De radio-dj wilde er toch op doorgaan en met een hoorspel over Johns boek beginnen. De spanning werd grimmiger en De Wolf confronteerde Giel met afspraken: “Gisteravond is er geschakeld met jouw team en hebben we gevraagd of er een ander onderwerp uit kan worden gehaald".

Helemaal klaar

Giel beaamde dit, maar zei: “Dat klopt, maar toen heb ik gezegd: 'Geen sprake van'.” Toen was John de Wolf er helemaal klaar mee: “Als ik dat had geweten was ik thuisgebleven”. Beelen begon vervolgens ongestoord met het hoorspel, waarop John boos wegliep. “Ik ben klaar met je, Giel! Ik vind het beneden alle peil", snauwde John Giel nog toe.

Via Twitter laat John nog weten dat die volgens hem niet de afspraak was.

Dit is niet de eerste keer dat er ruzie wordt gemaakt in Giels radioshow.

Zie hier hoe de ruzie tussen John en Giel escaleerde.

Reageren