Lastige tijden

John van den Heuvel in diepe rouw: 'Hard en verdrietig'

25 februari 2022 12:12 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Koen van Weel
John van den Heuvel gaat door hele lastige tijden. Gisteren is namelijk zijn stiefvader Jan overleden, die hij zijn hele leven lang beschouwde als zijn eigen vader.

De misdaadverslaggever brengt hem daarom nu via Instagram een prachtig eerbetoon.

John van den Heuvel

"Tot mijn groot verdriet overleed vandaag plotseling mijn stiefvader Jan van den Heuvel, die ik mijn leven lang beschouwde als mijn eigen vader", zo begint hij zijn bericht. "Hij gaf me niet alleen een gelukkige jeugd maar bleef me altijd steunen en achter me staan. Hij was een liefdevolle opa voor zijn kleinkinderen, die gek op hem waren."

Afscheid nemen

Des te moeilijk is daarom nu het afscheid. "Het is hard en verdrietig hem vandaag voor het laatst in zijn vertrouwde huis te zien", vult John verder nog aan. "De mooie herinneringen bieden troost en het feit dat m'n vader vredig in zijn slaap is overleden is iets om dankbaar voor te zijn. Ik ga deze eigenwijze, slimme, eigenzinnige maar lieve man enorm missen."


Gelukkig voor John wordt hij direct van steun voorzien. Zo wensen onder meer zijn RTL Boulevard-collega's Marieke Elsinga, Aran Bade, Bridget Maasland en Eddy Zoëy hem onwijs veel sterkte met dit grote verlies.

Meer over