SBS6 heeft interesse

John van den Heuvel werkt met zijn productiebedrijf aan realityserie rond Gordon

19 april 2024 20:30 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP Kippa / Fotograaf Remko de Waal
Realityseries zijn niet meer weg te denken uit de televisiewereld. Niet alleen Gerard Joling werkt momenteel aan een eigen reallifesoap, ook wordt er door het productiebedrijf van John van den Heuvel gewerkt aan een realityserie rond Gordon.

Dat maakte misdaadjournalist John van Heuvel vrijdagavond bekend in RTL Boulevard.

Reallifesoap

Volgens John van den Heuvel zijn de eerste opnames voor de realityserie rond Gordon al gemaakt. De zanger en presentator werd onlangs al gespot met camera's om zich heen. In de eerste instantie wilde John van den Heuvel een nieuwe serie met Gerard Joling én Gordon maken.

''Ik ken ze allebei goed, en ik heb met allebei goed contact. Ik heb gekeken of ze met elkaar weer televisie zouden kunnen maken. Maar dat gaat niet gebeuren'', zegt Van den Heuvel daarover.

Gordon en Gerard werkten tot 2018 vaak samen voor verschillende programma's, zoals Joling & Gordon over de vloer, Geer & Goor: Effe geen cent te makken, Geer & Goor: Zoeken een hobby! 

Volgens John gaf Gerard aan dat hij het te druk had voor de nieuwe plannen. Daarom is Van den Heuvel verder gaan praten met Gordon, die wel interesse had. ''Daar zijn nieuwe ideeën uitgerold.'' In RTL Boulevard vertelde John dat hij verwacht dat het programma er wel gaat komen. 

SBS6

Volgens Van den Heuvel heeft SBS6 interesse in de realityserie rond Gordon. Mediapersoonlijkheid Tina Nijkamp denkt zeker te weten dat het programma er komt. ''Volgens John bijna zeker, maar het is al 99% zeker. Ik vermoed op de vrijdagavond op de plek van Gillis in oktober'', schrijft Nijkamp op haar Instagram Stories.

Of de reallifesoap er definitief komt en wanneer deze precies wordt uitgezonden, is nog niet duidelijk.

Meer over