Johnny de Mol beëindigt relatie bij twijfel over potentie als moeder

"Johnny de Mol wil dolgraag een gezinnetje stichten", stelt zijn moeder Willeke Alberti. Alleen de juiste vrouw laat nog even op zich wachten...

Johnny de Mol is namelijk erg kritisch over de potentiële moeder van zijn kinderen. "Johnny zal, als hij ook maar een beetje aarzelt over een vrouw, nooit met haar aan een gezin beginnen", vertelt Willeke Alberti aan het AD.

Josje Huisman

Hiermee lijkt moeder Willeke mogelijk de reden te hebben onthult voor de breuk tussen K3-zangeres Josje Huisman en Johnny de Mol. Ze vertelt namelijk: "Als hij al geruime tijd een verhouding heeft, doemt vroeg of laat altijd het moment op dat hij gaat nadenken over de eventuele moederrol van zijn partner. Twijfelt Johnny, die gek is op kinderen, daaraan dan beëindigt hij zijn relatie in goede harmonie."

Toch opvallend, een zangeres die kleuterpop maakt lijkt op het eerste gezicht erg geschikt als moeder.

Gescheiden ouders

Willeke Alberti is erg blij dat haar zoon zo kritisch is, "want scheidingen waarbij kinderen in het spel zijn, zijn er al te veel." Dat zou Johnny nooit gebeuren volgens zijn moeder: "Hij gaat wat dat betreft voor 100% zekerheid. Ook al weet hij als kind van gescheiden ouders best dat de toekomst zich nooit laat voorspellen."

Nu rijst natuurlijk de vraag of Playboy-model Beau Hesling de ideale moeder is voor Johnny's kinderen...

Reageren