Johnny de Mol: "Breuk met Shima is beter voor ons allebei"

27 mei 2015 14:51 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Johnny de Mol en Shima Kaes zijn uit elkaar: hun huwelijk gaat niet door. De presentator reageert: "Het is heel spijtig, maar wel beter voor allebei."

Johnny de Mol reageert in de radioshow van Giel Beelen op zijn breuk met Shima Kaes. "Het is een beetje een lang verhaal," zegt de SynDROOM-presentator, die niet in de details wil treden. "Het is nog zo vers. Het is nog even te pijnlijk om daar wat over te zeggen."

Huwelijk

Johnny was kort geleden nog dolgelukkig met Shima. Begin deze maand werd bekend dat de presentator haar ten huwelijk had gevraagd op Koningsdag: hij sprak over 'de vrouw van zijn dromen'. Zijn vader John de Mol liet toen weten dat het de hoogste tijd was dat Johnny ging trouwen.

Shima Kaes

Maar nu is het sprookje dus over. Volgens de verklaring die Johnny en Shima naar buiten brachten, zijn ze uit elkaar 'wegens te grote verschillen over hun wensen en gedachten over de toekomst'. Daar blijft Johnny bij. "Het is heel spijtig, maar wel beter voor allebei," zegt hij op 3FM. "Het is heel verdrietig dat het niet heeft gewerkt en that's it."

Lees ook:
Huwelijk Johnny de Mol en Shima Kaes van de baan.

Meer over