Niet van de radar

Johnny de Mol keert in oktober terug met Restaurant Misverstand

30 augustus 2022 12:09 | sterren | Door Judith Regeling

© William Rutten
Johnny de Mol mag dan de presentatie van zijn talkshow HLF8 nog even aan Hélène Hendriks en Leonie ter Braak overlaten, toch blijft hij niet voor eeuwig onder de radar. In oktober is hij namelijk weer te zien met een gloednieuw seizoen van Restaurant Misverstand.

Dit heeft Talpa zojuist onthuld in hun overzicht met plannen voor oktober.

Restaurant Misverstand

In het programma Restaurant Misverstand, dat inmiddels alweer toe is aan zijn derde seizoen, leren relatief jonge mensen met dementie hoe het is om een restaurant te runnen. Niemand heeft horeca-ervaring, maar helemaal alleen staan ze er dan ook niet voor. Ze worden namelijk bijgestaan door zowel chef-kok Ron Blaauw als presentator Johnny de Mol.

Johnny de Mol

Hoewel dit derde seizoen van Restaurant Misverstand al in maart van dit jaar door Johnny de Mol is aangekondigd, is het toch opvallend dat Talpa het nieuwe seizoen nu al inplant. De presentator zelf besloot namelijk in april van dit jaar zijn tv-werkzaamheden neer te leggen, nadat er een nieuwe beschuldiging van ongepast gedrag tegen hem was gedaan. Ook kort geleden liet zijn werkgever nog weten dat hij pas weer aan de slag gaat wanneer er meer duidelijkheid is over zijn proces. Of dat in oktober zo is, is nog niet duidelijk.

Het nieuwe seizoen Restaurant Misverstand staat nu voor 12 oktober. Dan is het programma iedere woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over