Openhartig

Johnny de Mol: “Linda voelt nog veel schaamte”

7 maart 2022 11:42 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Levin d Boer en Paula vd Meeren

Volgens Johnny de Mol voelt zijn tante Linda de Mol nog veel schaamte over wat er allemaal is gebeurd rondom The Voice of Holland. Dat vertelt hij in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild.

In de podcast wordt Johnny het hemd van het lijf gevraagd en natuurlijk komt het schandaal rondom The Voice of Holland en zijn 'aangewaaide oom' Jeroen Rietbergen ook aan bod. De hele aflevering staat dinsdag online, maar RTL Boulevard liet zondag al verschillende fragmenten horen.

Schaamte

Op de vraag of Johnny zich schaamt voor de situatie laat hij weten dat Linda veel schaamte voelt en hij zelf die pijn voelt. “Als je bedenkt wat Jeroen Rietbergen, de vriend van Linda, allemaal heeft gedaan, op een plek waar veiligheid gegarandeerd zou moeten zijn.”

“Linda is sterk”

Linda liet eerder weten dat zij voorlopig niet te zien zal zijn op tv en al haar werkzaamheden neerlegt. Johnny zegt zich wel voor te kunnen stellen dat zijn tante met de gedachte speelt of ze überhaupt nog terugkomt. “Maar Linda is sterk, ze komt sterk terug,” zegt hij. “Ook zij is een slachtoffer. Zij is haar man kwijt, heeft half Nederland op haar dak en werd gewantrouwd.”

Ouders Jeroen Rietbergen

Daarnaast laat Johnny weten dat hij de ouders en broer van Jeroen Rietbergen ook heeft gesproken over de hele situatie. “Het zijn hele nette mensen, die hebben hem echt niet opgevoed met het idee dat je vieze foto's van jezelf kunt opsturen.”

Meer over