Gat op vrijdag vullen

Johnny de Mol geeft duidelijkheid over toekomst bij HLF8

21 januari 2023 09:25 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Johnny de Mol maakte vrijdag zijn rentree bij HLF8, de talkshow die ooit exclusief van hem was. De presentator maakte direct duidelijk wat zijn nieuwe rol wordt.

Zowel voor de kijkers als Johnny zelf was het even wennen: na negen maanden afwezigheid zat de 44-jarige presentator weer aan het hoofd van 'zijn' talkshowtafel.

Sam en Hélène

De Mol blijkt de geheimzinnige derde presentator te zijn die naast Sam Hagens en Hélène Hendriks de kar gaat trekken. Maar De Mol maakte in de openingsminuten van de uitzending direct duidelijk dat zijn comeback niet het einde inluidt van Sam of Hélène.

Gaatje

"Ze zaten een beetje in de knoop. Sam en Hélène kunnen of mogen of willen het maar twee keer in de week doen. Ze hadden een gaatje op de vrijdagavond... Mijn lievelingsavond. Dus ik dacht: ik spring bij", zo verklaarde Johnny zijn rentree.

Ontslag

Tafelgast Britt Dekker merkte daarna fijntjes op: "Maar je hebt ook nog een contract, toch? Dan moet je toch gewoon werken." Johnny antwoordde lachend: "Ja, precies! Het was of dit of ontslagen worden... dan maar dit."

Kijkcijfers

De eerste vrijdagavondeditie van HLF8 met Johnny scoorde bovengemiddeld: 516.000 kijkers zagen de comeback, dat zijn er zeker 200.000 meer dan gemiddeld. 

Meer over