Bezoek aan Linda

Johnny de Mol over The Voice nieuws: “Veel emotie in de familie”

17 januari 2022 14:57 | sterren | Door Esther Hut

© Amy van Leiden

Na Linda de Mol heeft ook neef Johnny de Mol van zich laten horen over de perikelen bij The Voice of Holland.

Johnny is net goed en wel terug van zijn vakantie of hij krijgt meteen een veelbesproken onderwerp voor zijn kiezen. Zijn talkshow HLF8 start vanavond aan het tweede seizoen en de misstanden bij The Voice kunnen niet onbesproken blijven volgens Johnny.

Johnny de Mol

“Het is absoluut een dubbel gevoel omdat er ontzettend veel speelt. En dat is natuurlijk voor heel veel partijen heel vervelend, met name de kandidaten die hiermee te maken hebben gehad. Dat wens je niemand toe”, vertelde Johnny vanochtend aan de telefoon bij 100% NL.

“En aan de andere kant is er natuurlijk ook emotie bij de familie. Dus het is heel dubbel.” Nadat Johnny terugkwam van vakantie is hij meteen bij zijn tante langsgegaan. En vertelt dat hij het een ander met haar heeft besproken: "Ik ben gisteren meteen even bij Linda langsgegaan. Uiteraard bespreek je dat. “

BOOS

“Het belangrijkste is dat we [de aflevering van BOOS] donderdag moeten afwachten. En dat we het onafhankelijk onderzoek moeten afwachten voor we insinuaties maken en met vingers gaan wijzen. Wat er nu is gebeurd, is al heftig genoeg."

Bekijk hier het hele gesprek van Johnny de Mol bij 100% NL.

Meer over