Johnny de Mol zet tattoo voor liefje Shima

Johnny de Mol staat bekend als een vrouwenverslinder, maar daar lijkt nu een eind aan te komen. De presentator woont al een poosje samen met Shima en hij zette een tattoo om de liefde te vereeuwigen.

Johnny de Mol is nog altijd smoorverliefd op zijn vriendin Shima Kaes. In LINDA vertelt de eigenzinnige presentator dat het geen liefde op het eerste gezicht was. "Ik ken haar al een tijdje, maar nu kwam ik haar tegen in the middle of nowhere. Een motel in Nevada. Zij was voor de zesde keer naar Burning Man geweest, een heel bijzonder festival in de woestijn", vertelt hij. ‘’Ik was er voor het eerst geweest en er nog helemaal vol van. Opeens ging ze me met andere ogen bekijken. En ik haar.’’ 

Johnny de Mol

Johhny de Mol heeft in Shima Kaes zijn ideale partner gevonden. De SynDROOM-presentator vond nog een plekje tussen al zijn andere tatoeages, hij zette daarom speciaal voor zijn liefje een nieuw kunstwerk op zijn arm. ‘’Kijk, ik heb deze tatoeage laten zetten, het poppetje van het Burning Man-logo en een hartje met J en S. Geloof me, dat heb ik nog nooit gedaan. Ik heb het gevoel mijn zielenmaatje te hebben gevonden. Het voelt zo goed dat het bijna eng is", besluit hij.

Succes 

Johnny de Mol is niet alleen succesvol in de liefde, ook zijn carrière verloopt voorspoedig. De presentator maakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 16 oktober kans om meerdere prijzen.

Reageren