Joke Bruijs is grappen Voetbal inside beu

2 Juli 2016 15:38 | sterren | Door Televizier

© KRO

De heren van Voetbal inside claimen al maanden dat Johan Boskamp ooit het bed deelde met Joke Bruijs. Inmiddels kan de actrice daar niet meer om lachen.

Aanstichter is Hans Kraay Jr. die al zeker sinds 1993 met smaak vertelt over het incident dat hij als kind meemaakte. Zowel Johan als Joke pasten vroeger weleens op bij de familie Kraaij. Op een avond kwamen ze wegens een misverstand allebei opdraven waarna de vijfjarige Hansie de twee samen op de bank heeft zien liggen. Zowel Jan als Joke hebben het altijd ontkend.

Hardnekkig

Maar daarmee was de kous niet af. Zeker toen het aan tafel bij Voetbal inside ter sprake kwam, ging het vermeende slippertje een heel eigen leven leiden. Boskamp werd in het Feyenoord stadion zelfs toegezongen. Dat de mannen van VI er regelmatig de meest flauwe grappen over maakten hielp natuurlijk ook niet mee om het hardnekkige gerucht de wereld uit te helpen.

Joke Bruijs reageert

In de Voetbal inside van vrijdag 1 juli begon Jan Boskamp er zelf weer over, waarna uitgerekend Kraay Jr. hem terugfloot. Hans vertelde dat hij door Joke Bruijs gebeld was met de mededeling dat ze er anderhalf jaar om heeft kunnen lachen, maar dat de grap voor haar niet leuk meer was. Inmiddels wordt ze zelfs in de supermarkt aangesproken op haar verzonnen affaire met de oud-voetballer. De heren beloven beterschap en binnenkort langs te gaan met een grote bos bloemen.

Meer over