Jokertje en Sterretje over Jokertjes Jawoord

Oh Oh Cherso-ster Jokertje is vanaf vanavond te zien in de nieuwe realityserie Jokertjes Jawoord. Samen met vrienden Sterretje, Matsoe Matsoe en Ricardo ging hij naar Las Vegas voor een gezellig vrijgezellenfeest.

Jokertje wil graag trouwen met zijn vriendinnetje Shana. Maar weet hij het wel zeker? Als het goed is komt hij daar in Jokertjes Jawoord achter. „We hebben in Vegas de meest mooie vrouwen voor Jokertje geregeld. Het is niet onze bedoeling om hem over de streep te trekken om vreemd te gaan. Maar ik wil dat hij 2000 procent zeker weet dat Shana het meisje van z’n dromen is”, vertelt Sterretje.

Pittig

Het was daarom ook niet altijd evenmakkelijk voor Jokertje. „Ik miste Shana natuurlijk. Wij zijn continu bij elkaar en nu zat ik ineens aan de andere kant van de wereld. Je bent thuis goed bezig met je studie en ineens wordt je uit je ritme gehaald. Het was een grote omslag, het breekt je op en ik vond het vrij pittig.”

Losgaan in Las Vegas

Maar ondanks dat hebben de Oh Oh Cherso-sterren het prima naar hun zin gehad. „Het was een rollercoaster. De energie van die jongens, en alle activiteiten die ze gepland hadden waren fantastisch. Het was een bizarre ervaring”, aldus Jokertje. Ook Sterretje is helemaal los gegaan in Las Vegas. „Het was gewoon top, hoe we daar met z’n allen hebben geleefd. Het eindfeest vond ik het leukste. Dat was zo verschrikkelijk rammen en lol hebben. Toen had Jokertje ook echt het idee; moet ik dit allemaal missen als ik dadelijk getrouwd ben?”

Camera’s vergeten

Als we Sterretje moeten geloven, zijn de afleveringen van Jokertjes Jawoord erg spraakmakend. „Er zitten wat dingetjes in waarvan ik denk ai ai ai... Uiteindelijk vloeit er zoveel drank en gezelligheid dat ik de camera’s vergeet. Dan sta ik weer gekke bekken te trekken en dioe ik dingen die eigenlijk helemaal niet nodig zijn. Zo ging ik naar Las Vegas met een relatie en kwam ik zonder terug.”

Wilde haren

Na het avontuur in Las Vegas is Jokertje wel even klaar met de tv. „De focus ligt op m’n studie. Ik wil mijn HBO-diploma halen en daarna graag naar de Universiteit. Ik verlies mijn wilde haren en ga richting huisje, boompje, beestje.”

Reageren