'Gaat weer goed'

Joop van den Ende gedotterd vanwege gezondheidsproblemen

21 april 2022 10:16 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP / Remko de Waal
Joop van den Ende is zo'n tweeënhalve week gedotterd in het ziekenhuis. Dit omdat de mediamagnaat kampte met gezondheidsproblemen, zo bevestigt een woordvoerder aan Shownieuws.

Het gonsden de afgelopen twee dagen al van de geruchten in medialand dat hij een hartaanval zou hebben gehad, maar die verhalen blijken een broodje aap.

Joop van der Ende

Albert Verlinde legt daarom nu uit hoe het werkelijk zit. "Ik heb een voorlichter gebeld en die zei: 'Ik ken de indianenverhalen, maar Joop is gedotterd zo'n tweeënhalve week geleden'. Hij had inderdaad gezondheidsproblemen", aldus Albert in Shownieuws.

Albert Verlinde

"Joop is een gezonde tachtiger, maar hij houdt zijn gezondheid wel heel goed in de gaten", gaat Albert verder. "Hij voelde zich al een paar dagen al niet lekker en dacht: ik ga toch even naar de arts." Uiteindelijk bleek hij last te hebben van een vernauwing van de kransslagader en door de doktoren er een ballonnetje in te plaatsen, werd de bloedstroom weer beter.

Gezondheidsproblemen

Op dit moment gaat het dan ook weer naar omstandigheden goed met Joop van der Ende. "Het gaat goed met hem, gelukkig. Ik heb even contact met Janine (zijn echtgenote, red) gehad en de patiënt maakt het goed. Hij moet misschien nog even rustig aandoen, maar de ingreep is goed geweest."

Beluister hieronder het hele fragment.

Meer over