Jörgen Raymann neemt voorlopig afscheid van televisie

14 april 2016 16:15 | sterren | Door Televizier

© Lilian van Rooij/NTR

Cabaretier Jörgen Raymann is de komende tijd alleen nog live in de theaters te bewonderen. Verder is hij actief in zijn rol als motivator.

Jörgen Raymann vindt het tijd voor verandering en daarom is hij voorlopig niet meer op televisie te zien, zo laat hij op zijn Facebookpagina weten. 

Theater

Alleen als er een leuk programma voorbij komt, is de cabaretier nog af en toe te porren voor een tv-optreden. Jörgens oude liefde, het theater, lonkt namelijk. Hij gaat weer solo de planken op. "Ik doe de laatste tijd ook vaker standup comedy en het bevalt mij uitstekend." 

Motivator

Verder wil Raymann zich focussen op zijn rol als motivator. Vanaf 4 juni zal hij wekelijks een motivatievideo op zijn Facebookpagina posten. Zijn doel is om "iedereen die dat wil aan zijn of haar PHD (Passion Happiness en Drive) helpen!" Een en al positiviteit dus.

Tante Es

Zijn bekendste typetje, tante Es, zullen we dus moeten missen. Tenminste, in levende lijve. Jörgen en zijn team zijn namelijk bezig om een animatiefiguur van haar te maken. De Surinaamse dame dook regelmatig op in zijn televisieprogramma's en kreeg vorig jaar zelfs haar eigen show Het Ding van Tante Es.

 

Meer over