Binnenkort weer op de buis?

Jorim uit De Bondgenoten verklapt aan welke tv-programma's hij nog meer zou willen meedoen

21 mei 2024 14:36 | sterren | Door Tessa Kok

© William Rutten
Jorim was de tweede winnaar van het programma De Bondgenoten en won maar liefst 100.000 euro. Als het aan hem ligt, was De Bondgenoten niet zijn enige tv-avontuur. In gesprek met LoveReality onthult hij aan welke programma's hij nog graag zou willen deelnemen.

Andere tv-programma's

Voor Jorim smaakt zijn deelname aan het SBS6-programma De Bondgenoten zeker naar meer. Hij sluit dan ook niet uit dat hij binnenkort weer eens op de buis te zien is. ''Ik zou het heel erg leuk vinden als ze een editie maken van Echte Jongens in de Jungle! Dat zou toch hilarisch zijn, zie je mij al tussen de lianen en beestjes. Hysterisch!'', laat hij erover uit in gesprek met LoveReality.

Dat is overigens niet het enige programma waar ze hem voor kunnen bellen. ''Ik denk dat ik het ook goed zal doen in De Verraders of De Alleskunner.”

Winnaars-editie

Jorim heeft het in de realityshow De Bondgenoten enorm naar zijn zin gehad en zou het dan ook leuk vinden om nog eens mee te doen. ''Ik zou het zeker leuk vinden om weer terug de loods in te gaan. Als ik de opdrachten zie die ze mogen spelen ben ik soms wel jaloers hoor. Ik heb zo’n geweldige tijd gehad daar. Vriendschappen voor het leven opgebouwd. Ik zou zo morgen mijn koffer weer inpakken en richting de loods gaan.''

Wat hij al helemaal mooi zou vinden, is een editie met alleen maar winnaars. ''Ik ben helemaal voorstander voor een All Stars maand. Alle winnaars terug om nog een keer te strijden tegenover elkaar. Drama!''

Meer over