Persoonlijke verhalen

Joris Linssen doet oproepje voor nieuw seizoen Joris' Kerstboom

21 oktober 2022 09:55 | sterren | Door Judith Regeling

© Stijn Ghijsen
Joris Linssen keert ook dit najaar terug met een nieuw seizoen van Joris' Kerstboom. Via Instagram doet hij daarom alvast een oproepje voor persoonlijke verhalen.

Hij wil graag weten wie jij in het licht zou willen zetten.

Joris' Kerstboom

Joris' Kerstboom heeft na al die jaren eigenlijk weinig introductie meer nodig. Het programma draait immers om Joris Linssen die in de donkere decembermaanden door Nederland trekt om hartverwarmende en ontroerende verhalen te verzamelen over bijzondere personen, die allemaal een plekje in zijn kerstboom krijgen.

Joris Linssen

Dit jaar zoekt de presentator van KRO-NCRV vooral naar verhalen die een bepaalde link hebben met de actualiteit, zo blijkt uit zijn oproep. "Het leuk van Joris' Kerstboom is dat het steeds meer een jaaroverzicht wordt van persoonlijke verhalen", blikt hij vooruit. "Als jouw verhaal dus ook een zekere actualiteit heeft, dan vinden we dat extra bijzonder. Bijvoorbeeld als het te maken heeft met het boerenprotest, de aardbeving en gaswinning in Groningen, de oorlog in Oekraïne of de armoede die steeds meer om zich heen grijpt." Aanmelden is hier mogelijk

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv)

Joris' Kerstboom is van 19 tot en met 22 december om 22:10 uur te zien en op 23 december om 22:20 uur op NPO2.

Meer over