Jort Kelder en Lauren Verster uit elkaar

6 oktober 2015 09:59 | sterren | Door Televizier

© ANP Kippa

Lauren Verster en Jort Kelder zijn geen stel meer. Het koppel hield het deze zomer al voor gezien, maar Lauren maakte het nieuws nu pas bekend.

Dat deed de presentatrice in de NPO Radio 2-ochtendshow van Gerard Ekdom. Er gingen al een tijdje geruchten dat Jort Kelder (51) en Lauren Verster (35)  uit elkaar waren, dat was ook Lauren niet ontgaan: „Ik heb er dus nog helemaal niks over gezegd en ik zag het wel steeds terugkomen in kranten en bladen. Ik had geen zin om er iets over te zeggen.” Tot nu.

Verdrietig

„Ik heb het dus wel een beetje zitten ontkennen, maar ik kan tegenover jou niet zo heel goed liegen. Het is dus uit tussen Jort en mij”, bekende Lauren aan Gerard Ekdom. „Sinds de zomer eigenlijk al. Het is natuurlijk wel verdrietig, we houden wel van elkaar en we zijn leuk met elkaar.

Vaag

Een echte reden voor de breuk geeft de presentatrice niet, maar ze is wel blij dat iedereen het nu eindelijk weet: „Nou, nu heb ik het maar gezegd. Het is er maar uit en anders blijft het ook maar zo vaag en word ik er steeds mee geconfronteerd.”

Meer over