Jort Kelder ontkent relatie met Eva Jinek

15 februari 2016 11:51 | sterren | Door Televizier

© Nico Kroon - avrotros

Volgens Jort Kelder speelt er helemaal niets romantisch tussen hem en Eva Jinek: „Het enige wat Eva en ik hebben gedaan is buitengewoon elegant een trapje aflopen.”

Sinds The Correspondents Dinner van afgelopen woensdag wisten heel veel mensen het zeker: Jort Kelder en Eva Jinek zouden het met elkaar doen. Ze arriveerden niet alleen samen bij het diner waar premier Mark Rutte zich van zijn grappigste kant liet zien, Jort was in een week liefst 3 keer in 1 week te gast in de talkshow van Eva Jinek. 

Op Twitter reageerde menigeen bij voorbaat al enthousiast op het vooruitzicht van Eva en Jort samen.

Best fraai

Maar Jort Kelder gooit in een interview met het AD roet in het liefdeseten. Volgens de programmamaker is al die speculatie flauwekul. „Het is onvoorstelbaar eigenlijk. Het enige wat Eva en ik tijdens het Correspondents' Dinner hebben gedaan is, al zeg ik het zelf, buitengewoon elegant een trapje aflopen. Althans: we zijn kennelijk best fraai bij die gelegenheid gearriveerd.”

Ordinair

Verder is Jort nu wel een beetje klaar met het gerucht. Al heeft hij er ook best lol in gehad. „Eva en ik hebben er helemaal voor hoeven doen om in de publiciteit te komen. We waren gewoon samen in Amsterdam en dat is het wel zo'n beetje. Wat er vervolgens gebeurde is ronduit ordinair. Zóveel aandacht voor ons? Ik maak er geen woorden meer aan vuil.”

Meer over