Joy Behar keert terug naar The View

26 augustus 2015 15:09 | sterren | Door Televizier

© YouTube/WendyWilliamsShow

Het blijft rommelen bij het Amerikaanse ochtendprogramma The View. Na heel wat ophef keert ineens oudgediende Joy Behar terug op het oude nest.

De 72-jarige komiek nam in 2014 na maar liefst 16 jaar afscheid van het praatprogramma waarin bekende Amerikaanse vrouwen van gedachten wisselen.

Controverse

Met het vertrek van Behar werd een leegloop bij The View in gang gezet. Oprichtster Barbara Walters (85) vertrok begin 2015 en dat was voor de makers een teken de show te vernieuwen. Op Whoopi Goldberg na werden alle presentatrices de laan uit gestuurd en kwam de controversiële comédienne Rosie O'Donnell weer terug. Maar de kijkcijfers zakten in en toen Rosie na een paar maanden wegens privé omstandigheden opnieuw vertrok was het eens zo populaire programma helemaal de draad kwijt.

Behar is back

Voor de start van het 19e seizoen is Joy Behar daarom weer teruggevraagd. De scherpe, links liberale komiek is voor niemand bang en kreeg het al eerder aan de stok met Donald Trump. Nu de markante miljardair een gooi doet naar het presidentsschap, kon Behar de kans dagelijks de draak met de Donald te kunnen steken niet laten schieten. 

Candace Cameron

Een andere nieuwkomer is de uitgesproken conservatieve actrice Candace Cameron, in Nederland vooral bekend als D.J. Tanner in de comedy Full House.

Meer over