Ted

Juicevlogger Yvonne Coldeweijer moeder geworden van zoon

12 december 2023 19:05 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP

Yvonne Coldeweijer onthult op haar juicekanaal dat ze moeder is geworden. De vlogger van en over de sterren heeft samen met haar vriend Max Vieleers een zoon gekregen. De kersverse ouders hebben de kleine jongen de naam Ted gegeven.

Coldeweijer beviel op 8 december al van zoon Ted en die geboorte heeft ze stil kunnen houden voor de buitenwereld. Een behoorlijk knappe prestatie, want met haar werk als juicevlogger weet ze menig BN’er in verlegenheid te brengen door dingen over de sterren te onthullen.

Papa en Mama van Ted 

Op haar Instagram heeft Yvonne de komst van de kleine spruit zelf wereldkundig gemaakt. ”Vanaf nu zijn wij 3 samen 1”, schrijft Yvonne bij een foto die van achteren is genomen en waarbij zij en haar vriend Max gehuld zijn in een badjas met de tekst ‘Papa van Ted’ en ‘Mama van Ted’.

Keizersnede 

Ook plaatste ze een tweede foto van Ted, waarop hij van dichtbij te bewonderen is. Een plaatje waarop de kleine man met een speen in zijn mond recht in de camera kijkt. Ted is ter wereld gekomen middels een geplande keizersnede.

Meer over