Jury Voice Of Holland over 'The Voice'

21 September 2012 12:01 | sterren | Door Televizier

Muzikanten staan in de rij om plaats te mogen nemen in de jury van ‘The voice of Holland’. Maar waarom eigenlijk? De juryleden leggen het allemaal uit.

Roel van Velzen: 

"Ik dacht dat ik het na drie jaar wel zou weten, maar ik ben af en toe nog steeds in trance. En dat verbaast me. Ondanks de 51 camera’s om je heen vergeet je helemaal dat je televisie aan het maken bent. Het gevolg is dat ik mezelf op tv zie luisteren met een raar hoofd en m’n mond open. Dat is het bewijs dat ik aldoor weer verrast word. En daarom maakt het me heel gelukkig dat ik The voice of Holland mag doen."

Nick Schilder: 

"Dit programma inspireert mij. Ook dit jaar doen er veel goeie mensen mee, die hun geld vaak al verdienen met muziek, maar toch over de streep zijn getrokken om mee te doen. Ik denk echt dat dit komt omdat ze voelen dat we ze serieus behandelen. Dat vind ik het grootste compliment dat we kunnen krijgen. En daarom wil ik deel uitmaken van de jury."

Simon Keizer:

"Je start zo’n nieuw seizoen altijd huiverig. Is er nog wel nieuw talent? We hebben zo’n klein land en het talent blijft en blijft maar komen. Dat vind ik onvoorstelbaar."

Trijntje Oosterhuis:

"Ik vind het spannend om aan de andere kant van de streep te staan. Vooral omdat ik mezelf nog steeds beschouw als een zangeres die nog heel veel moet leren. En ik vind het ontzettend positief dat ik m’n ervaringen kan delen met anderen om ze beter te laten worden. Het geeft me ook heel veel energie om te zien wat zingen met mensen doet; maakt niet uit waar je staat in je carrière. Het is zo’n mooi vak."

Marco Borsato:

"Iris, de winnares van vorig jaar heeft een plaat gemaakt. Chris is bezig met opnemen, net als Charly. Ik zie een generatie nieuwe artiesten. Niet iedereen zal overleven, maar er zullen zeker mensen komen bovendrijven. Ik heb zo veel plezier in The Voice, en ik krijg elk seizoen inspiratie van die jonge honden."

Meer over