Geen romantische zomer

Juvat Westendorp is weer vrijgezel: 'We willen er niet te veel over kwijt'

21 juni 2022 13:48 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP KIPPA RAMON VAN FLYMEN
Juvat Westendorp is na een relatie van iets meer dan een jaar weer vrijgezel. Dat bevestigt de acteur aan RTL Boulevard.

Wat er precies is gebeurd tussen de twee, is niet duidelijk.

Geruchtenstroom

Juvat Westendorp en zijn inmiddels ex-liefje Ruby brachten het nieuws dan ook zelf niet naar buiten. Het was Juicechannel die de geruchten opgooide. "Het lijkt erop dat er troubles in paradise zijn bij Juvat en Ruby. De twee hebben namelijk allebei de gezamenlijke foto's en video's verwijderd van hun social media en dat betekent vaak niet veel goeds", zo meldde juicechannel eerder vandaag.

Juvat Westendorp

RTL Boulevard wilde hiervan wel het naadje van de kous weten en belde de acteur. Hij bevestigt het nieuws zojuist en erkent dat ze zelfs 'al een tijdje uit elkaar zijn'. Volgens de danser slash acteur waren ze net te verschillend, maar is hun contact nog altijd prima. "We willen er niet te veel over kwijt", aldus Juvat.

Relatiebreuk

Het is voor beide vast een bittere pil. In mei van dit jaar vertelde Juvat namelijk nog in een interview met Grazia het geloof in de liefde bijna te hebben opgegeven tot hij Ruby ontmoette. "Ik heb toen wel gedacht: f*ck it, misschien is de liefde niet voor mij bestemd. Gelukkig is inmiddels het tegendeel bewezen..." 

Meer over