K3's Kristel Verbeke krijgt eigen tv-show

Kristel Verbeke stopt binnenkort als K3-lid, maar verdwijnt niet van televisie. Ze gaat voor het Belgische Ketnet een programma over kinderrechten maken.

Kristel maakte het nieuws zelf bekend via haar Instagrampagina.

Kinderrechten

In de nieuwe VRT-show voor jongerenkanaal Ketnet gaat Verbeke (40) in op het fenomeen kinderrechten. De Verenigde Naties hebben ze vastgelegd als grondrecht, maar hoe gaan kinderen daar zelf mee om? Ook onderzoekt Kristel of ze eigenlijk wel weten wat hun echten zijn. Afgaande op de positieve reacties op Instagram, heeft het programma een goede kans een hit te worden. Binnen enkele uren had de aankondiging al zo'n 15.000 likes.

Stem van de kinderen

In een eerste reactie laat Kristel weten dolblij te zijn met de nu nog naamloze show: "Ik vind al jaren veel inspiratie bij kinderen. Ze bekijken de wereld vanuit een ander standpunt en daar kunnen wij als volwassenen soms nog iets van leren. Ik ben dan ook blij dat ik 'hun stem' mag zijn.

K3 manager

Kristel combineert haar tv-klus met haar werkzaamheden als de manager van de nieuwe K3. Daarnaast is ze ook nog eens als actrice te bewonderen in de Vlaamse jeugdserie Ghost Rockers.

Reageren