Op de cover

Kaj Gorgels moet ‘flink aan de bak en kilo’s verliezen’

10 juni 2022 10:32 | sterren | Door Esther Hut

© ANP Kippa

Het presenteren van een succesvol televisieprogramma en podcast kan Kaj Gorgels inmiddels wel afvinken, maar nu heeft hij een nieuw project waar hij zich de komende tijd op moet gaan focussen en wat spieren moet gaan kweken.

Kaj is namelijk gevraagd voor de cover van de Men’s Health. Enig puntje is dat hij over negen weken al helemaal klaargestoomd moet zijn. Normaal gesproken blijven de mannen die op de cover verschijnen tot publicatie wel geheim, maar Kaj geeft op zijn Instagram uitleg en hoopt op wat support van zijn volgers.

Meer druk

"Normaal kondig je dit pas aan als het doel bereikt is, maar ik wil mezelf nog wat meer druk opleggen en jullie laten meelachen met mijn lijdensweg en mijn kwelling,” zegt hij. “Ik ben gevraagd voor de cover van de Men’s Health. Niet lachen! Ik heb ja gezegd, niet lachen. En ik heb nog maar negen weken de tijd."

Aioli door de aderen

De presentator zegt een echte Bourgondiër te zijn en als hij geprikt wordt door een mug er niet bloed maar aioli uit zijn lichaam komt. Ook wordt het extra moeilijk omdat er volgens hem enorm veel afleiding is op Ibiza waar hij nu woont. Overal heb je lekker eten en drinken. “Dus ik moet aan de bak en kilootjes verliezen.”

Strak schema

Om zijn doel te behalen heeft Kaj een strak schema. Hij gaat vijf dagen in de week trainen en mag maximaal 2000 calorieën per dag eten. "Ik heb maar negen weken de tijd, dus ik ga er niet uitzien als een bodybuilder - dat is ook niet het doel en je moet een beetje realistisch blijven. Maar je wil natuurlijk wel dat je op de cover staat en dat het allemaal een beetje appetijtelijk is. En als het niet goed is, kom ik er dus niet op,” aldus Kaj.

Voor de nieuwsgierigen houdt Kaj het hele traject op zijn Instagram bij en kunnen we over negen weken zien of hij zijn doel heeft behaald en daadwerkelijk op de cover gaat verschijnen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Meer over